Ook de foto is gemaakt.

De volgende stap in het proces is de cover van mijn boek. Ook dat is natuurlijk onwijs belangrijk. Het moet een pakkende cover zijn, passend bij de titel en de inhoud van het boek. Dat was zoeken. Met de hulp van mijn dochter en oudste kleindochter heb ik een mooie afbeelding voor de voorkant van de cover kunnen vinden, eentje die eruit springt maar die toch past bij de inhoud. Ik hou nog even geheim welke het geworden is, hahaha.

Op de achterkant van de cover komt een kort stukje uit de inhoud van mijn boek, ik heb bewust gekozen voor wat minder "zware" stukken, er zit ook een dosis humor in mijn verslag en ik denk dat ook dat best naar buiten mag komen. Dus twee leuke stukjes uitgekozen en die komen achterop.

Dan komt er natuurlijk ook nog een beschrijving van mijn persoontje. Grappig en tegelijk ook lastig, want wat moet je nu vertellen over jezelf. Ik ben er toch in geslaagd een korte karakterschets van mezelf neer te pennen en daar moest dan weer een foto bij. Ik heb moeite met een leuke foto te vinden of te maken. De zogezegde "selfie" draait bij mij altijd uit op een drama, ik zie er niet uit op een foto die ik van mezelf moet maken. Wat nu? Hulptroepen ingeroepen, gelukkig heb ik de beschikking over een groot aantal lieve vrienden die altijd bereid zijn mij te helpen en ook hier was al snel een aanbod voor assistentie voorhanden. Naar Lommel getogen waar een heel gezellige fotosessie uitdraaide op een werkelijk te gekke fotoreportage. Ik ben er heel blij mee. Ik heb de mooiste (vond ik zelf tenminste) eruit gekozen en die zien jullie hier afgebeeld.

Alles weer doorgestuurd naar Uitgeverij Boekscout en daarmee is het grootste gedeelte van mijn werk voltooid. Nu is de beurt aan hen om er iets moois van te maken, waar ik overigens het volste vertrouwen in heb.

Ik kan nog niet op mijn lauweren gaan rusten, ik moet nu aan de slag om mijn contacten voor het belangrijke persbericht te verzamelen en aan de promotieafdeling door te geven en vast te gaan kijken wie ik allemaal nog kan benaderen om zo veel mogelijk publiciteit te genereren voor de zestiende juli - de belangrijke datum waarop mijn boek uitgebracht wordt!! Als er iemand nog ideetjes en belangrijke contacten heeft dan hou ik mij aanbevolen hoor! Ook de regionale pers in jullie omgeving is welkom, hoe meer mensen mijn boek voorbij zien komen, hoe beter. Dus geef gerust jullie tips hier door! Vast bedankt.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Ook de foto is gemaakt.

Het boek wordt gelezen...

HET BOEK IS BIJNA BESCHIKBAAR!

Het is onderweg!

Het gaat op een boek lijken!

Ook de foto is gemaakt.